Healing via Skype

Hvis du vil ha en healingtime ved bruk av Skype, så går det helt fint. Vi jobber som om vi begge to er tilstede i det samme rommet. Da kobler vi opp både med video og lyd. Skype er gratis å bruke så lenge du har en internettforbindelse.

Jeg kan gjøre opptak av hele healingtimen og dette opptaket kan du downloade etter at healingtimen er ferdig. Så Skype kan være et godt alternativ til en mer tradisjonell healingtime hvis du bor langt unna. Kvaliteten på opptaket vil være avhengig av internettforbindelsen.

Litt generelt om bruken av Skype:
Du kan bruke en Mac eller en PC med eller uten kamera. Det beste er å koble til et headset med mikrofon. Da unngår vi masse støy fra maskinen og ofte er det også ekko på samtalen når vi bruker den innebygde mikrofonen og høyttaleren. Det lønner seg også å sitte på en stille plass uten bakgrunnstøy. Det er ikke lurt å ha på en radio eller tv i bakgrunnen.

En healingtime via Skype koster kr. 400,-.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spiritualitet og selvutvikling.......

Hei, mitt navn er Tom R. Andresen og jeg jobber med healing og selvutvikling. Jeg holder også healingkurs på forskjellige steder i Norge, og har du spørsmål om healing eller kursene mine så kan du kontakte meg på telefon eller aller helst via email.
toma@relax.no -

Mange vil også ha en reading basert på et aurafoto og ta gjerne kontakt hvis du er interessert i det.

.